Kar nekaj let nazaj sem za nekaj časa dobila priložnost delati v ena restavraciji. Seveda to delo me je vedno zanimalo in vedno mi je bilo všeč. Vedela sem, da se bom veliko naučila in tudi to, da bom veliko veliko delala. Zelo veliko ljudi se namreč verjetno ne zaveda, da delati v restavraciji ni tako lahko. Vedno smo pod pritiskom in vedno je potrebno delati skorajda brez odmora.
Je pa tudi res, da sem se v tem obdobju zelo veliko naučila, vsaj kar se tiče nekih pravil, ki se jih mora čisto vsaka restavracija držati. Prvič sem slišala tudi za haccp. Seveda nisem vedela, da je to tako zelo pomembno in da je to res treba preveriti.
Naučili so me na kaj vse je haccp sistem pozoren in kaj se preverja s tem sistemom? Seveda mi je to bilo zelo zanimivo, saj sem se s tem naučila veliko več. Prej za to sploh nisem vedela, da obstaja. Ko sem prvič slišala haccp sem seveda mislila, da gre za nekaj čisto drugega. Ko pa sem dejansko ugotovila, za kaj točno gre me je seveda začelo to malo bolj zanimati in tudi tako sem se doma lahko malce več izobrazila glede tega. Veliko stvari, ki so mi slišala v službi, sem se potem kasneje seveda tudi odločila raziskati doma. So pač nekatere stvari, ki so me res zanimale. In ta je bila ena izmed teh. Naučila sem se, da haccp sistem temelji na 7 načelih. Tudi ta podatek mi je bil seveda zanimiv, saj sem se naučila tudi teh 7. Načel, po katerih potem določijo, ali je hrana odobrena ali ne.
V tem obdobju, ko sem delala v tisti restavraciji, sem se zelo veliko naučila tako o stvareh in kako potekajo in tudi veliko o sebi. V sebi sem se predvsem naučila to, da sem zelo delovna, hitra in natančna. Te informacije so mi bile seveda zelo pomembne. Bila sem zelo vesela, da sem takšna in da me je tudi gostinstvo nekaj naučilo.